F i l e l a n d

The sky is the limit...

Are you lost in space?
Let us sheperd you to a safe landing...


Mijn Verhaal

Ik ben geen jurist of advocaat. Maar ik wil mijn verhaal delen met de hoop dat men daarmee bewust van worden.

Ik zat dagelijks 2-3 uur in het woon-werk verkeer en was elke dag in de file. Dus Ik dacht ik ga een eenvoudig website over files bouwen. Ik had willekeurige file gerelateerde foto's/images van internet afgeplukt en ze op mijn website fileland.nl geplaatst.
Out of the blue, kreeg ik plotseling een licentienota in mijn mail box te betalen binnen 2 weken. Ik dacht het was een spam of een phishing mail. Na zoeken ben ik heel snel achter gekomen dat het waar is, het bedrijf Permission Machine.com bestaat. Met de schrik heb ik gelijk alle foto's van de website verwijderd en een email met uitleg en verzoek tot kwijtschelding naar Permission Machine.com verzonden.
In afwaching op een reactie bericht van Permission Machine.com ging ik op zoek naar meer informatie omdat dit allemaal zijn nieuwe koek voor mij.
Ik vond in mijn zoektocht een verhaal van Stephan Wetzels en nog meer (de links heb ik op deze site geplaatst). Ik had Stephan benaderd via zijn blog en hij heeft mij te woord gestaan en mij geholpen met sturing in de juiste richting en opstellen van communicatie emails met Permission Machine.com
Lees verder Email dialoog

F i l e   L a n d

© 2015 - 2020